Sint-Servaasbrug_Maastricht

Site info

Op deze website is voornamelijk informatie te vinden over Sander Verbruggen. Ook zal er wellicht ooit eens meer informatie met betrekking tot mijn interesses, zoals internet marketing, te vinden zijn. Maar dat is voor latere zorg. Als je ideeën hebt, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

De naam van deze website is uiteraard afgeleid van het boek en de welbekende film ‘A Bridge too far’ van Richard Attenborough, over Operation Marketgarden. ‘Een Brug Te Ver’ is de titel van de Nederlandse vertaling van het boek ‘A Bridge Too Far’ uit 1974, dat werd geschreven door Cornelius Ryan. Het boek werd in 1976 verfilmd onder regie van Richard Attenborough. In de zomer van 1977 werd deze uitgebracht.

De hoofdrollen zijn voor James Caan, Michael Caine, Sean Connery, Elliott Gould, Gene Hackman, Anthony Hopkins, Ryan O’Neal en Robert Redford. De film bracht wereldwijd $50.750.000 op, bijna twee keer zoveel als de productie ervan heeft gekost. Hoewel de film goed werd ontvangen, was de grootste kritiek dat niet alle gebeurtenissen waarheidsgetrouw zijn.